lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Ett träningspass

Av Jenny Eriksson - 7 maj 2012 23:09

Dagens träningspass på klubben delades upp i mycket fart för svart och stadga för gul. 


Nike fick jobba på konskick, dirigering, snabba gripanden av både trä- och metallapport, samt att kunna skifta från stadga till fart genom att länka fjärren med inkallning. Mycket nöjd med det mesta, speciellt länkningen. 


Ayla fick jobba på ff, snabba lägganden, fjärrskiften och hakan i backen.

I fjärren jobbar vi med "lås", dvs att Ayla ska lägga vikten bakåt i kroppen och låsa baktassarna i marken. Jag trycker på hennes rygg, lår och tassar för att göra henne medveten om musklerna i kroppen.

I hakan i backen använder jag mig av en haktarget i form av en pappbit som jag lägger på marken. Jag vill få Ayla ganska lång i kroppen eftersom hon annars har en tendens att vicka över på ena höften efter en stunds platsliggning. Jag lägger också in lite störning i form av tryckningar och klappar. Lilla stjärnan!


Ha det gott!


 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

8 maj 2012 13:44

Ser sjuuuukt bra ut :)

http://www.kennelblagul.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

19 maj 2012 19:45

Duktig Snorkråka! :D

http://www.hied.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lydnadshundar med Blogkeen
Följ lydnadshundar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se