lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 5 juni 2011

Smålandsbesök och valpstudier

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2011 23:09

Äntligen kom helgen då jag fick sätta mig i bilen och susa ner till familjen Winninge, för ett efterlängtat möte med nya familjemedlemmen Ayla! Jag mottogs med härligt väder, god mat och underbart sällskap, och hela helgen har jag sedan kunnat mysa, gosa, krama och pussa på den mest bedårande valp som skådats! Massor med bilder blev det, och även en liten film. Se och njut!


                         


Kommentarer är överflödiga....  


  

Dina och Nike njöt också av helgen


       


Nike var inte imponerad av den lilla, hon låtsades som om hon inte fanns. Dina däremot var ganska intresserad, men som vanligt går hon lite över styr ibland  . Ayla lät sig inte stoppas, utan försökte bekanta sig med sina nya systrar så gott det gick. En spännande tid väntar oss alla i sommar!


Ha det gott! 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

5 juni 2011 23:25

haha hon ser ut som ett fyllo :D ..sötaste jag någonsin sett ;)

http://www.hied.wordpress.com

 
Ingen bild

Jeanette

5 juni 2011 23:27

JAG DÖR! När kommer underverket hem då?

Kram

 
Matilda

Matilda

5 juni 2011 23:33

Så ljuvlig, hämtar själv hem min lilla tös på tisdag. Spännande! Vad söt hon var .-)

http://www.aquaseers.se

 
Johanna

Johanna

6 juni 2011 00:32

Jag är nöjd! :) Det var skitkul! Ska försöka blogga om det imorrn :)

http://www.hied.wordpress.com

 
Ingen bild

Lotta, Keiko & Siri

6 juni 2011 12:09

Johanna du är för söt.. hon ser ju ut som ett marsvin det ser ju vem som helst <3 *aj slå mig inte*, även marsvin är söta
Längtar efter att få snosa valpmage och bli biten i näsan :)
Kram

 
Hanne, uppföderskan

Hanne, uppföderskan

6 juni 2011 19:01

Tack för besöket Jenny och hundar. Fast du glömde visst nämna att Nike körde stjärten av gamla morsan Space vid apporteringsträningen. Nu vet ni vad du ska jobba mer på, vi andra drar ner persiennen och njuter av andras framgångar istället!

http://kennelskybar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Susanne

7 juni 2011 21:43

Hej!
Så söt hon är.Lycka till med Ayla och grattis
till elitettan.
Hälsningar Susanne och Tammie.

 
Malou

Malou

13 juni 2011 09:09

UNDERBAR!!!!

http://www.miqs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lydnadshundar med Blogkeen
Följ lydnadshundar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se