lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

En helt vanlig onsdag...

Av Jenny Eriksson - 13 januari 2010 19:13

... och vi sitter i soffan och slötittar på TV. Snart ska jag ta ut de små liven, och sedan ska Nike få gå ett fritt följ igen, och kanske även göra några vittringar. Det är kyligt ute, så det gäller att pälsa på sig  !


Jag har bokat in en tid med en sjukgymnast för Nike, den 27 januari. Det känns bra att få höra ett proffs åsikt om hennes kondition, eftersom vi dagen därpå ska sätta igång med simträningen. Jag hoppas hon ser en frisk, stark och rörlig hund!


Mina tankar går annars till en kär vän. I förra veckan gick en familjemedlem till henne bort, efter en lång tids hård kamp mot cancer, en ung flicka med hela livet framför sig. Livet är så orättvist, och verkar ibland slå hårdast mot dem som redan fått utstå mer än de flesta. Ibland när jag klagar över något som känns jobbigt i mitt liv tänker jag på denna tappra tjej, och genast inser jag att mina problem är futtiga i jämförelse. Jag hoppas att hon är någonstans där hon inte längre har ont eller mår dåligt. Tyvärr är jag inte särskilt troende, men jag måste tro att det finns ett liv efter detta.


Därför ska jag inte klaga över det kalla vädret nu när jag går ut, utan istället se hur vackert det är, hur snön och rimfrosten får alla träd att se ut som på vykort, och hur rosigt röd man blir när kylan biter i kinden. Då njuter man desto mer av att få komma in och sätta sig i soffan och njuta av en kaffe latte.


Ha det gott!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lydnadshundar med Blogkeen
Följ lydnadshundar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se