lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 26 juli 2009

Världens bästa Sarah!

Av Jenny Eriksson - 26 juli 2009 21:43

Idag har jag suttit som klistrad framför tv:n och följt Sarah Sjöströms underbara simningar på VM i Rom. Först slår hon till med svenskt rekord och mästerskapsrekord i försökssimningarna, och sedan världsrekord i semifinalen! Var ska detta sluta? Stoltheten bubblar i mig, hur fånigt det än låter. Sarah gick i våras ut den nia som jag undervisade i svenska och engelska, och vi på skolan har sedan hon gick i sexan följt hennes kometkarriär. Det är så härligt att se den spontanitet och glädje hon utstrålar, men samtidigt mognad och mentala styrka. I morgon ska jag hålla alla tummar för att hon får lägga ett VM-guld till meriterna. Heja Sarah!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se